• Onze oplossingen

    Vanuit onze professie, het aansturen van de meest complexe projecten en programma's, facilteren wij onze klanten door allerhande expertises toe te voegen aan onze project teams. Daarbij valt te denken aan IT architecten, Security Specialsten, Cloud consultants, Ontwikkelaars, BI consultants, etc.
    Dit doen wij door ons netwerk voor ons te laten werken: onze recruiters zoeken de gewenste expertises bij elkaar en wij verzorgen dat onze project teams inclusief de specialsten, opereren als één efficient en effectief team!

Onze ambitie

Dienstverleners en/of professionals die allen hun sterren hebben verdiend en al langere tijd als expert in de markt opereren kennen die markt. Kennen de experts. Weten waar Abraham de mosterd haalt. En dat maakt het mogelijk om een brede set aan diensten te kunnen leveren, met experts van diverse pluimage, zodat we daadwerkelijk one-stop shopping kunnen leveren aan onze klanten! 


Wij opereren met de doelstelling om onze klanten te ontzorgen en lange termijn partnerships aan te gaan.

Direct contact opnemen

Onze Project gebieden

Onze ervaring en netwerk bestaan uit business applicatie selectie en implementatie in de volgende domeinen:

ERP

Wij helpen uw met uw MRP, voorraad, accounting,  productie en logistiek te optimaliseren. Al dan niet met ERP selectie en implementatie/migratie.

CRM

Beter presteren en bespaar tijd door verkoopprocessen te automatiseren. Wij helpen uw met oplossingen die het waarmaken. Selectie, implementatie en integratie van een CRM met bestaande bedrijfsoplossingen is waar wij ons bed voor uit komen!

Infrastructuur

Velen van ons hebben een intensieve achtergrond bij de telecom en IT bedrijven zoals KPN, Alcatel/Lucent/Nokia, IBM, Getronics Pink Roccade, etc. Daardoor weten wij wat infra is. Zowel telecom infra als IT infra is ons domein.

Migratie / Transitie

Technische IT verhuizingen en outsourcingsvraagstukken. Migratie naar of van Office365, het brengen van applicaties naar de cloud, Azure, AWS, Implementatie van security en toegangsoplossingen. Wij hebben het gedaan en doen het graag vaker! We zijn graag uw partner.

Onze markten

Wij focussen ons in de huidige fase op enkele sectoren. Maar altijd betreft het specifiek de IT aanpak en oplossingen: Overheid, Energie & Telecom, Industrie, Logistiek en Handel

Onze aanpak

Wij organiseren alles rondom de verandering:  uw Business Owner en/of Product Owner zijn in de lead, onze Project Management Office samen met uw project organisatie (als deze er is) helpt met plannen en bemensen. Daarbij gaan we in eerste instantie uit van de capaciteit in uw eigen organisatie en vullen wij alle posities en rollen aan die nodig zijn voor project succes binnen de gestelde tijd. Dit doen

 

Vanuit het project team en de Project Management Office wordt vervolgens de verandering, het programma, gepland. Vanuit de planning worden de verschillende onderdelen en aspecten geïdentificeerd. Ook wordt gekeken naar aansturing, kosten en vaardigheden die nodig zijn.

Kennis maken?

Wilt u meer weten over onze oplossingen of heeft u een andere vraag? Wij denken graag met u mee. 
Bel ons op: +31 30 85 000 85 of klik op contact opnemen om ons te mailen.

Contact opnemen