• Vakmensen gezocht!

    Wij bieden project opdrachten aan op onze jobs portaal. Veel van onze opdrachten kunnen we met ons vaste team invullen, maar we krijgen steeds meer aanvragen, dus moet ons team meegroeien. We zoeken door de wol geverfde professionals, waaronder ZZPers, die zich aan ons willen verbinden en door onze ballotage willen gaan.

Waarom als professional aansluiten bij Agelerate?

Vanuit Agelerate willen wij de BESTE project planning en uitvoering voor onze klanten garanderen. Dat vraagt om een betrouwbaar team. Een geolied op elkaar ingespeeld team.  Met onze vaste team bieden wij deze dienst met vertrouwen aan. Onderdeel van dat team is een professionele schil van zelfstandige project professionals waar we een lange termijn relatie mee aangaan: onze associates. Om kwaliteit naar onze klanten te waarborgen, is een ballotage en strenge referentie review onderdeel van de onboarding. 

(Zelfstandige) Professionals die onze teams willen komen versterken zijn heel erg welkom, mits in het bezit van de juiste certificering en de juiste mindset natuurlijk! Maar dan....

Merk op: (zelfstandige) professionals komen in dienst / worden associate bij één van de partners; Agelerate kan de initiële ballotage, interviews en eerste kennismaking verzorgen.

Direct contact opnemen

What's in it for me?

Voor ZZPers/ freelancers die ambiëren om associate bij één van de Agelerate partners te worden:

Er zijn verschillende partijen op de markt die ZZPers inzetten bij klant projecten. Veelal gaat het om 'eenvoudige' detachering, oftewel geen toegevoegde waarde anders dan het aanbieden van de opdracht en factureren.  

Agelerate doet dit anders. Wij willen ook toegevoegde waarde leveren voor de zelfstandige professional tegenover hun commitment en inzet. 

We willen het vak uitdragen, we willen vrienden maken, een community worden. 

Daarnaast willen we onze collectieve kennis en kunde aanwenden voor het verbeteren van de wereld waarin wij leven door betrokkenheid bij project besturing van social enterprises, NGO's en specifieke ontwikkel projecten.

Wij gaan verder!

Samen eigen klanten helpen

Agelerate heeft een gedistribueerd verkoop model. Dat betekent dat iedereen in de organisatie mee kan helpen met verkoop en leads aandragen: zie jij een leuke opdracht in jouw netwerk en kan/mag Agelerate die invullen (omdat jij al je handen vol hebt), dan mag je een lead of sales fee verwachten over de gemaakte omzet en je helpt hiermee Agelerate collega's aan leuke opdrachten.

Buddy & Mentor

Wij geloven erg in 'lessons learned' en persoonlijke ontwikkeling. Daar geven we aandacht aan door gezamenlijk naar onze opdracht uitdagingen te kijken. Tevens weten we dat het sparren met een peer of meer ervaren seniore collega, enorme kwaliteitsverbeteringen oplevert. Wij staan er voor dat iedere collega op regelmatige wijze een afstemmingsmoment kiest met haar of zijn budy/ mentor.

Gratis werkplek in NL

De Agelerate partners hebben kantoren in heel de randstad. Collega Project Professionals (ZZPer) die voor ons aan het werk gaan of als associate al hun strepen verdiend hebben, kunnen zonder extra kosten gebruik maken van onze werkplekken en genieten van onze koffie. We hebben kantoren in Den Haag, Vianen, Soest, Maarssen, Weesp, Cappelle ad IJsel, Utrecht, Barneveld en Amsterdam.

Commerciele en financiele ontzorging

Het vinden van nieuwe opdrachten is een tijdrovende en soms frustrerende aangelegenheid. Het accountteam van Agelerate neemt dit werk uit handen. Wij hebben nauw contact met meerdere opdrachtgevers en monitoren ook aanvragen van brookers in de markt. Daarnaast verzorgen wij de facturering en incassomanagement richting de klant met de optie om nooit te hoeven wachten op de uitbetaling van je eigen factuur of declaratie.

Maandelijkse kennissessie

Ontwikkelingen binnen het vak en ervaringen van collega's zijn belangrijk om mee te nemen in opdrachten. We geven hier veel aandacht aan en sporen ons team aan om deel te nemen aan onze maandelijkse kennissessies.

De onderwerpen varieren van nieuwe trends, gebruik van project en collaboratie tool tot persoonlijke lessons learned uit een net afgeronde opdracht.

Teamwork!

Veel van de ZZPers die zich bij ons aangesloten hebben geven aan dat ze als eenling toch het gevoel missen van thuiskomen / een team waar je toe behoort. Agelerate biedt leuke vrijdagmiddagborrels, team-uitjes, kennis uitwisselen of gewoon samen met de collega's kunnen werken vanaf een kantoor.  Het is toch anders dan tijdens een opdracht door collega’s  gezien worden als tijdelijke hulp. Onze cultuur is inclusief en wij staan altijd klaar om elkaar te helpen. Kom langs en voel je welkom!

Bel ons voor meer informatie

Wij streven naar een gelijkwaardige, fijne werkomgeving waarbij we allen verantwoordelijkheid nemen voor wat gedaan moet worden. Holocratisch en gedreven.

Daarnaast zijn wij uiterst flexibel en 'agile' betreffende werkvormen, beloningen, vergoedingen, bijdragen voor vervoer, leasecontracten, pensioen of andere secundaire arbeidswensen.

Dus bel gerust om jouw vragen verder in te vullen!

Bel ons!

Kennis maken?

Wil je meer weten over onze aanpak of heb je een andere vraag? Wij denken graag met je mee. 
Bel ons op: +31 30 85 000 85 of klik op contact opnemen om ons te mailen.

Contact opnemen