• Onze werkwijze

    Wij organiseren alles rondom de verandering: uw Business Owner en/of Product Owner zijn in de lead, onze Project Management Office samen met uw project organisatie (als deze er is) helpt met plannen en bemensen. Daarbij gaan we in eerste instantie uit van de capaciteit in uw eigen organisatie en vullen wij alle posities en rollen aan die nodig zijn voor project succes binnen de gestelde tijd. 

Waarom Agelerate

Wij zijn uw stabiele betrouwbare partner die er is als U ons nodig heeft en met onze project professionals uw projecten tot een goed einde brengt. Wij onderscheiden ons door exclusieve focus op project resultaat en ontwikkeling & coaching van onze mensen 

Direct informatie aanvragen

PMO

Vanuit het project team en de Project Management Office wordt vervolgens de verandering, het programma, gepland. Vanuit de planning worden de verschillende onderdelen en aspecten geïdentificeerd. Ook wordt gekeken naar aansturing, kosten en vaardigheden die nodig zijn.

Onze experts

Daar waar nodig schakelen wij onze experts in. Deze experts zijn georganiseerd over de as van onze diensten. Samen met de aanvulling van onze experts, hetzij voor volledige inzet, hetzij voor advies en coaching kan dan een kick-off worden georganiseerd en is het programma / de verandering gestart.

Continue verbeteren

Goede experts nog beter maken! Dat is wat wij doen omdat wij onze coöperatie hebben ingericht volgens het Gilde Model. Dat betekent dat de experts binnen een bepaalde discipline 'Leerlingen', die al zeker goed opgeleid en gecertificeerd zijn, verder gaat begeleiden naar Meester niveau. Elke opdracht bij onze klanten wordt geleid en begeleid door een Gilde Meester. Daarnaast gaan Gilde Meesters van de verschillende partners binnen de cooperatie elkaar opzoeken om hun kennis te vergroten en innovatie te bevorderen.  

De Gilde Meester

De Gilde Meester heeft de verantwoordelijkheid voor het niveau en de ontwikkeling van zijn eigen discipline binnen Agelerate. De Gilde Meester is een soort super afdelingsmanager maar nu wel met kennis. De Agelerate Gilde Meester kan worden aangesteld vanuit één van de participerende partner bedrijven, maar kan ook vanuit een ZZP expert-rol zich verbinden aan Agelerate. De zelfstandige Gilde Meester zal ook certificaat houder worden van Agelerate waarbij dus grondig belang bestaat bij de lange termijn relatie, het niveau van de kennis en de aansluiting met de markt, hetgeen allemaal ten gunste van een excellente lange termijn relatie met onze klanten.

Kennis maken?

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je een andere vraag? Wij denken graag met je mee. 
Bel ons op: +31 30 85 000 85 of klik op contact opnemen om ons te mailen.

Contact opnemen