Partners

Agelerate bestaat uit kleine en middelgrote gespecialiseerde bedrijven op het gebied van de beheersing van ICT projecten.

Project Management is een VAK, niet slechts een rol! Onze mensen zijn gecertificeerde specialisten die dit vak met verve uitdragen.

Door onze kennis en ervaringen te combineren komen wij tot succesvolle oplossingen.


Heeft u een ICT vraagstuk of project? Vraag het ons!

Direct contact opnemen

Aspira

Aspira is een advies- en technologiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van Projectmanagement diensten (Agile & Waterfall), softwareontwikkeling & zakelijke applicatie-oplossingen en IT-diensten.

Lagant

Het in beweging brengen van mensen, teams en organisaties als professional of leider. Wij helpen onze cursisten zichzelf in hun kracht zetten en de rol van verandergids te pakken voor hun omgeving.

The PMO Company

Wij richten project organisaties in, helpen met de transitie naar agile, levert tijdelijke project professionals om projecten en teams goede uitkomsten te laten genereren en denken mee over project portfolio management en project tooling.

Promista

Promista is een projectmanagementorganisatie die werkzaam is op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement.  


ProjectOffice

ProjectOffice levert de juiste mensen en kennis op het gebied van PMO en PMO Consulting. Wij helpen u uw project of programma succesvol te maken. Met kennis van zaken en oog voor de mensen in het project. 

PROX6

Wij zijn consultants die klantprocessen kunnen verbeteren of die programma’s ondersteunen. Wij  adviseren  onze klanten hoe een verandervraagstuk het beste kan worden opgepakt

Strict

Strict helpt organisaties hun digitale ambities waar te maken. Van onafhankelijk advies tot en met de resultaatgerichte begeleiding bij de implementatie van innovatieve technologie. 


Van Aetsveld

Wij voeren projecten en veranderingen uit op het snijvlak van ICT en organisatie. Naast het leiden en begeleiden van projecten en veranderingen verzorgen wij opleiding, training en coaching.


Projectman

Projectman is a network of more than 4000 professionals in the area of project, programme, change and agile management, business analysis and architecture and UX/CX. We are the biggest company in the Czech Republic specializing in outsourcing of project management.


Primaned

Primaned is een adviesbureau gespecialiseerd in projectbeheersing en het opleiden hierin. Primaned beheerst en adviseert in vele sectoren met vele diensten en producten zoals planningen, implementaties, risk, claim en tijd-wegdiagrammen van bouw & infra tot offshore en van vastgoed tot maritiem.

Met onze partners leveren een bijdrage aan de constante ontwikkeling van onze diensten en oplossingen


Word ook partner!


Partner worden